Serveis d’Outsourcing de la Direcció Administrativa i Financiera

Política de privacitat

/

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de GEFGIRONA, S.L. i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l’ Usuari en tot moment i de no recollir informació innecessària. A continuació, els hi proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privacitat en relació amb les dades personals que recaptem, explicant:

 • Qui és el responsable del tractament de les dades.
 • Per a quines finalitats recaptem les dades que sol·licitem.
 • Quina és la legitimació pel seu tractament.
 • Durant quan temps ho conservem.
 • A quins destinataris es comuniquen les seves dades.
 • Quins són els seus drets.

1. RESPONSABLE: veure dades a l’ encapçalament.

2. FINALITATS, LEGITIMACIÓ I CONSERVACIÓ  dels tractaments de les dades enviades a través de:

 

Formulari de Contacte.

Finalitat: Facilitar un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar a les seves sol·licituds d’informació, així com enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, inclús per mitjans electrònics ( Correu electrònic, SMS, etc.) si marca la casella d’acceptació.

Legitimació: El consentiment de l’usuari a sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contacte i al marcar la casella d’acceptació d’enviament d’informació.

Conservació: Una cop resolta la seva sol·licitud per mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament, i en el cas d’haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciti la baixa dels mateixos.

Envio de correus electrònics.

Finalitat: Contestar a les seves sol·licituds d’ informació, atendre ales seves peticions i respondre ales seves consultes o dubtes. En cas de rebre el seu Currículum Vitae , les seves dades personals i curriculars podran formar part de la nostra base de dades per participar en els nostres processos de selecció presents i futurs.

Legitimació: El consentiment de l’usuari al sol·licitar-nos informació a través de la direcció de correu electrònic o enviar-nos les seves dades i CV per participar en els nostres processos de selecció.

Conservació: Un cop resulti contestada la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En el cas de rebre els seu CV, les seves dades podran ser conservades durant un any màxim per a futurs processos de selecció.

Obligació de facilitar-nos les dades personals i conseqüències de no fer-ho.

El subministra de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o en el seu cas, disposar de capacitat jurídica suficient per a contractar.

Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les seves sol·licituds, donar-lo d’alta com a usuari i/o prestar-li els serveis que pugui contractar, pel que, si no ens les facilita, no podrem atendre’l correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.

En tot cas, ens reservem el dret de decidir sobre la incorporació o no de les seves dades personals i demés informació a les nostres bases de dades.

 

3. DESTINATARIS DE LES SEVES DADES.

Les seves dades són confidencials i no es cediran a tercers, a excepció que existeixi obligació legal de fer-ho.

 

4. DRETS EN RELACIÓ A LES SEVES DADES PERSONALS.

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix se’ns hagi atorgat pel tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d’ aquest consentiment condiciona l’ execució del contracte de subscripció o las relacions generades amb anterioritat.

Igualment, pot exercir els següents drets:

 • Sol·licitar l’ accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
 • Sol·licitar la seva eliminació quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per aquells fins per les quals van ser recollides.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
 • Sol·licitar l’ oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos en la normativa.
 • Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.

On i com sol·licitar els seus Drets: Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la direcció postal o electrònica (indicades en l’ apartat A), indicant la referència “Dades Personals”, especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.

En cas de divergències amb l’empresa en relació al tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l’ Agència de Protecció de Dades (www.agpd.es).

5. SEGURITAT DE LES SEVES DADES PERSONALS.

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l’informem que hem adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua i tractament o accés no autoritzat.

6. ACTUALIZACIÓ DE LES SEVES DADES

És important per poder mantenir les seves dades personals actualitzades, que ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en les mateixes, en cas contrari, no respondrem de la veracitat de les mateixes.

No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que faciliti a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostre pàgina web.

La present Política de Privacitat pot ser modificada per adaptar-la als canvis que es produeixin a la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, pel que exigeix la seva lectura cada cop que ens faciliti les seves dades personals a través d’aquesta web.

Scroll al inicio
Ir al contenido