Serveis d’Outsourcing de la Direcció Administrativa i Financiera

Avís legal

/

Aquesta pàgina Web és propietat de GEFGIRONA, S.L. amb NIF B55188320 i domicili en SANTA EUGÈNIA, 21 A, 3º2ª 17005 Girona ( GIRONA ) i Inscrita en el Registre Mercantil de Girona en el Tom 2953 Llibre 207  Inscripció GI55836.

Per qualsevol consulta o proposta, contacti’ns a l’e-mail: info@gefgirona.com

Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant pels nacionals com estrangers que utilitzin aquesta Web.

L’accés a la nostra pàgina Web per part de l’ USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura y acceptació íntegra, expressa i sense reserves de las presents CONDICIONS GENERALS D’ ÚS vigents en el moment de l’ accés, que preguem llegeixi detingudament.

L’ USUARI en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i es sotmet expressament a les condicions generals d’ús del mateix. Si l’usuari no estigués d’acord amb les presents condicions d’ús, haurà d’abstenir-se d’utilitzar aquest portal i d’operar pel mateix.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis, i inclús suprimir de la Red, així como els serveis i continguts prestats, tot això de manera unilateral i sense preavís.

Scroll al inicio
Ir al contenido